dissabte, 31 de desembre del 2011

Llums d'un nou any

La nit de Nadal, el viatger i la seva dona feien balanç de l'any que s'acabava. Mentre sopaven en l'únic restaurant d'un poble dels Pirineus, el viatger es va queixar per una cosa que no li havia sortit tal com ell desitjava.
La dona mirava fixament l'arbre de Nadal que guarnia el restaurant. El viatger es va pensar que ella ja no s'interessava per la conversa i va canviar de tema:
- Són ben bonics els llumets d'aquest arbre- va dir.
- Sí- li va respondre la dona-. Però, si t'hi fixes bé, enmig de tot aquest munt de llumets, n'hi ha un que s'ha fos. Em fa l'efecte que, en lloc de veure les dotzenes de benediccions que han brillat durant aquest any, tu només et fixes en l'únic llumet que no ha il·luminat res.
                                                                                                                               Paulo Coelho: Maktub


Amb aquest fragment del llibre Maktub de Paulo Coelho només vull expressar el meu desig de què tots siguem capaços de veure els molts "llumets" que, malgrat tot, ens han il·luminat durant aquest any que ja s'acaba i de la multitud de "llumets" que resten a l'espera per il·luminar les nostres passes en el transcurs d'aquest nou any que d'aquí res comença.

Bon any 2012 a tothom!

2 comentaris:

  1. Tens totaa la raooo :)
    aixoo es com allo que diueen de pensar en 10 coses que tagin pasat bones durant el diaa i aixi ten vas a dormir descansat que dona guust :)

    ResponElimina